HRV

ENG

DOBRODOŠLI U DalCasa magazin

Nekretnine, arhitektura i dizajn

HRV

ENG

DOBRODOŠLI U DalCasa

Dragi čitatelji,
Prvoga srpnja otvorili smo vrata Europi i svijetu. Simbolično, s istim datumom, DalCasa magazin širom vam otvara svoje stranice i uvodi vas u čarobni svijet dizajna, arhitekture, nekretnina, bogate hrvatske baštine te zadivljujuće ljepote nove europske zvijezde.

HRV

ENG

Arhiva

Dio naše arhive je dostupan za besplatno preuzimanje. Molimo posjetite link „novi magazin“ kako biste pogledali novo izdanje magazina.
Kliknite „download“ kako biste preuzeli DalCasa magazin kao PDF datoteku (desni klik / Save Target As ...) ili kliknite „browse“ kako biste prelistali magazin on-line.

© 2013 DalCasa Magazine. All rights reserved. Web design by Studio A4

HRV

ENG

DalCasa Marketing

Magazin DalCasa je luksuzni i dvojezični (hrvatsko-engleski) koncept prvi takvoga tipa u Hrvatskoj, koji je vrlo privlačan za strance koji su zainteresirani za dugoročne investicije u Hrvatskoj. Naš cilj je predstaviti Hrvatsku kao zemlju za uživanje, ali i kao zemlju pogodnu za mudre investicije, zemlju u kojoj se mnogi značajni i lijepe stvari događaju. DalCasa nije samo magazin u kojemu se možete oglasiti, već je to magazin stalno posvećen temama vezanim za nekretnine, arhitekturu i dizajn. Časopis će u svakom broju svojim čitateljima ponuditi informacije o raznim temama iz života u Hrvatskoj, gastronomije, putovanja, uređenja interijera i okoliša, inovacija u izgradnji i opremanju, te brojne druge korisne informacije uz najbolju ponudu na hrvatskom tržištu nekretnina, što će učiniti čitateljima traženje željene nekretnine još privlačnijim. Ovim projektom želimo ispuniti prazninu u izdavaštvu vezanom za arhitekturu, dizajn i nekretnina. Magazin je besplatan, što je jedna od njegovih brojnih prednosti, jer ne predstavlja trošak za potencijalnog potrošača. Time je DalCasa idealan mediji za proboj do krajnjeg korisnika!

DalCasa se besplatno distribuira na ciljane adrese diljem Hrvatske i inozemstva u 10.000 primjeraka. U Hrvatskoj je prisutan u ekskluzivnim hotelima, marinama, charter i putničkim agencijama i ostalim većim turističkim društvima. Magazin se također ciljano distribuira na adrese pravnih i fizičkih osoba u Hrvatskoj i diljem svijeta. U inozemstvu DalCasa je prisutna u svim hrvatskim veleposlanstvima, odnosnu u više od 170 njihovih ureda, te u hrvatskim kućama iseljenika diljem svijeta. Na taj način, dolazi do ciljanih tržišta za nekretnine, ali i svi potencijalni korisnici bilo koje usluge u svezi s nekretninama usluge. Bilo da želite oglašavati Vašu tvrtku ili nekretninu u Hrvatskoj, DalCasa magazin je vaš najbolji izbor.

Za uvjete i cijene oglašavanja molimo preuzimite DalCasa Media kit [PDF], ili ga pregledajte on-line. .

HRV

ENG

O nama

Magazin DalCasa je luksuzni i dvojezični (hrvatsko-engleski) koncept prvi takvoga tipa u Hrvatskoj koji izlazi od 2004. godine do danas. DalCasa redovito obrađuju teme vezane uz hrvatsku baštinu, ljepote obale i unutrašnjosti. Zatim nekretnine, arhitekturu, dizajn I gastronomiju. Zadnje stranice magazina su rezervirane za prezentaciju nekih od najboljih nekretnina ponuđenih na prodaju na Hrvatskom tržištu.

  • Godina pokretanja: 2004.
  • Glavni i odgovorni urednik: Jakša Mrčela
  • Časopisi objava: svakih nekoliko mjeseci – ovisno o potrebama na tržištu nekretnina
  • Pretplata: besplatno, na zahtjev
  • Distribucija: diljem svijeta, na ciljane adrese

HRV

ENG

Kontakt

Molimo kontaktirajte nas ako ste zainteresirani za neku od objavljenih nekretnina, oglašavanje u DalCasa magazinu, ili želite primati / distribuirati časopis na svom području.

NAKLADNIK
DalCasa
Put Supavla 1
21000 Split

MARKETING I OGLAŠAVANJE
E: info@dalcasa.com
Radno vrijeme: pon-pet: 08-16 h.

Quick Contact
Free Magazine Subscription